Anasayfa / Genel / 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI ANIT PARKTA DÜZENLEN TÖRENLE KUTLANDI

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI ANIT PARKTA DÜZENLEN TÖRENLE KUTLANDI

30 Ağustos Zafer Bayramı Anıt Parkta Düzenlenen Törenle Kutlandı
Anıt Parkta düzenlenen programa İlçe Kaymakamı Ahmet Tozlu, Belediye Başkanımız Kemal Kazan, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Demiröz, kurum amirleri, STK temsilcileri Şehitlerimizin yakınları, gazilerimiz ve vatandaşlarımız katıldı.
Atatürk Anıtına İlçe Kaymakamı Ahmet Tozlu ve Belediye Başkanımız Kemal Kazan’ın çelenk sunumu ile başlayan program Saygı duruşu ve İstiklal marşımızın okunması ile devam etti. Başkanımız Kemal Kazan ve İlçe Kaymakamı Ahmet Tozlunun günün anlam ve önemini belirten konuşmaların ardından 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama Programı İlçe Kaymakamı Ahmet Tozlunun Kaymakamlık makamında tebriklerin kabulü ile sona erdi.

2019 YILINDA DA SU VE KİRAYA ZAM YOK

Hükümetimizin başlatmış olduğu ‘Enflasyonla Topyekûn Mücadele’ kapsamında her yıl tüfe oranında artışı yapılan su ve ...