Anasayfa / Genel / 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI ANIT PARKTA DÜZENLEN TÖRENLE KUTLANDI

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI ANIT PARKTA DÜZENLEN TÖRENLE KUTLANDI

30 Ağustos Zafer Bayramı Anıt Parkta Düzenlenen Törenle Kutlandı
Anıt Parkta düzenlenen programa İlçe Kaymakamı Ahmet Tozlu, Belediye Başkanımız Kemal Kazan, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Demiröz, kurum amirleri, STK temsilcileri Şehitlerimizin yakınları, gazilerimiz ve vatandaşlarımız katıldı.
Atatürk Anıtına İlçe Kaymakamı Ahmet Tozlu ve Belediye Başkanımız Kemal Kazan’ın çelenk sunumu ile başlayan program Saygı duruşu ve İstiklal marşımızın okunması ile devam etti. Başkanımız Kemal Kazan ve İlçe Kaymakamı Ahmet Tozlunun günün anlam ve önemini belirten konuşmaların ardından 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama Programı İlçe Kaymakamı Ahmet Tozlunun Kaymakamlık makamında tebriklerin kabulü ile sona erdi.

BAŞKANIMIZ KEMAL KAZANDAN YÜKSEL COŞKUNYÜREK’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Başkanımız Kemal Kazan,TKİ Genel Müdürü Sn.Ömer Bayrak ile birlikte Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Başdanışmanı ...