Anasayfa / Genel / 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ PROGRAMI İLÇEMİZDE DÜZENLENEN PROGRAMLA KUTLANDI

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ PROGRAMI İLÇEMİZDE DÜZENLENEN PROGRAMLA KUTLANDI

24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama Programı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Atatürk Anıtında gerçekleşen Çelenk Töreni ile başladı.
Anıt parktaki Çelenk Törenin ardından Göynük Belediyesi Salonunda gerçekleşen 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama Programına İlçe Kaymakamı Eyyüp Güngör, Belediye Başkanımız Kemal Kazan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahattin Yüksel, Kurum Amirleri, Siyasi Parti İlçe Başkanları, STK Temsilcileri İlçemizde görev yapan Öğretmenler ve Emekli Öğretmenler katıldı.
Kutlama Programı saygı duruşu ve istiklal marşımızın okunması ve protokol üyelerinin günün anlam ve önemini belirten konuşmalarıyla başladı. Ardından program sırasıyla öğrencilerin hazırladıkları ‘Sen Öğretmensin ’adlı şiirin okunması, ’Ölümsüz Öğretmen ve Öğret Bana Öğretmenim’ oratoryalarının icrası, ilçemiz öğrencileri tarafından sahnelenen Zeybek Gösterisi ve ‘Öğretmen Nedir ve İşaret Dili’ vidolarının gösterimi ile devam etti.
24 Kasım Öğretmenler Günü Programı İlçe Kaymakamı Eyyüp Güngör ve Belediye Başkanımız Kemal Kazan’ın günün anısına ilçemizde görevli öğretmenlerimize verdikleri hediyeler ve 24 Kasım Öğretmenler Günü sebebiyle düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesiyle sona erdi.

MERKEZ MAHALLERİMİZDE DEVAM EDEN ÇALIŞMALARIMIZ

İlçemiz merkez mahallerinde Belediyemiz Fen İşleri Müdürülüğünce yürütülen çalışmalar kapsamında vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda Hacıapti,Yenice ve ...