Anasayfa / Genel / 24 Kasım Öğretmenler Günü Programı Belediye Salonunda Gerçekleşti

24 Kasım Öğretmenler Günü Programı Belediye Salonunda Gerçekleşti

24 Kasım Öğretmenler günü bu gün Belediye Salonunda düzenlenen program ile kutlandı.

Program öncesinde saat 15.00’da Anıt Park’ta Çelenk sunma töreni gerçekleşti. Çelenk sunma törenin ardından kutlama programı Belediye Salonunda devam etti.

Kutlama programına İlçe Kaymakamı Ahmet Oğuz Aslan, Belediye Başkanımız Kemal Kazan, Cumhuriyet Baş Savcısı Sertaç Gül, İlçe Jandarma Komutanı Yaşar Oğuz Yılmaz, İlçe Emniyet Müdürü Mesut Aslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Şit, İlçemizde görevli Öğretmenlerimiz, Emekli Öğretmenlerimiz, İlçe Daire Amirleri ve vatandaşlar katıldı

24 Kasım Öğretmenler günü programı saygı duruşu ve istiklal marşının ardından İlçe Milli Eğitim Müdür Murat Şit’in günün anlam ve önemini belirten konuşması ile başladı. Ardından ilçemizde görev yapan aday öğretmenlerin yemin töreni gerçekleşti. Yemin töreni sonrasında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden hizmet sürelerini tamamlayarak emekli olan Milli Eğitim Personeline hizmetlerinden ötürü Hizmet Şeref Belgelerini İlçe Cumhuriyet Başsavcısı Sertaç Gül takdim etti.

Program İlçemiz okulları öğrencilerinin hazırladıkları şiir, şarkı, dinletileri ve folklor gösterilerinin sonrasında düzenlenen şiir, kompozisyon yarışmalarında derece alan öğrencilere protokol üyelerinin hediye takdimi sonrası sona erdi.

BELEDİYE BAŞKANIMIZ ALİ ORAL GÖREVİNE BAŞLADI

31 Mart 2024 Mahalli İdareler seçimlerinde Göynük Belediye Başkanlığı görevine seçilen Ali Oral bugün gerçekleştirilen ...