Anasayfa / Genel / 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI İLÇEMİZDEKİ ETKİNLİKLERLE KUTLANDI

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI İLÇEMİZDEKİ ETKİNLİKLERLE KUTLANDI

Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerine İlçemizde bugün saat 12.30’da Atatürk Anıtı’nda saygı duruşu, İstiklal Marşı’nın okunması ve çelenk konulmasıyla başlandı.
Anıt Park’taki törenin ardından Egemenlik Ortaokulu salonunda düzenlenen etkinlik programı ,Göynük Kaymakam V. Efecan Şahin, Belediye Başkan Yardımcısı Günay Can,İlçe Emniyet Müdürü Mesut Aslan,İlçe Jandarma Komutanı Murat Tavusbay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Elaydın, İlçe Müftüsü Mehmet Şahin, daire amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve halkımızın yoğun katılımıyla gerçekleşti.
Egemenlik İlk ve Ortaokulu salonunda yapılan programda, öğrenciler günün anlam ve önemini anlatan oyun,şiir ve şarkılarla programa renk kattılar.

KURBAN BAYRAMIMIZ MÜBAREK OLSUN

Sevgi, saygı ve hoşgörü atmosferinin yoğun olarak yaşandığı, dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulduğu, kardeşlik duygularının zirveye ...