Anasayfa / Genel / 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİMİZ BAŞTA OLMAK ÜZERE TÜM ŞEHİTLERİMİZİ RAHMET,GAZİLERİMİZİ MİNNETLE ANIYORUZ

15 Temmuz Şehitlerini Anma,Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri programı bu akşam 15 Temmuz meydanında İlçe Kaymakamı Ahmet Tozlu,Belediye Başkanımız Kemal Kazan, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Demiröz, Siyasi Parti ve STK Temsilcileri,kurum amirleri ve çok sayıda vatandaşımızın katılımı ile günün anlam ve önemini belirten konuşmalar ve 15 Temmuz Belgeseli gösteriminin ardından Aziz Şehitlerimizin Ruhlarına ithafen okutulan Mevlid-i Şerif ardından sona erdi.
#Unutmayacağız
#Unutturmayacağız

BAŞKANIMIZ KEMAL KAZAN’IN 5 ARALIK DÜNYA KADIN HAKLARI GÜNÜ MESAJI

Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından Türk Kadınına seçme ve seçilme hakkı verilişinin 84. yılında tüm ...