Anasayfa / Genel / 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİMİZ BAŞTA OLMAK ÜZERE TÜM ŞEHİTLERİMİZİ RAHMET,GAZİLERİMİZİ MİNNETLE ANIYORUZ

15 Temmuz Şehitlerini Anma,Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri programı bu akşam 15 Temmuz meydanında İlçe Kaymakamı Ahmet Tozlu,Belediye Başkanımız Kemal Kazan, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Demiröz, Siyasi Parti ve STK Temsilcileri,kurum amirleri ve çok sayıda vatandaşımızın katılımı ile günün anlam ve önemini belirten konuşmalar ve 15 Temmuz Belgeseli gösteriminin ardından Aziz Şehitlerimizin Ruhlarına ithafen okutulan Mevlid-i Şerif ardından sona erdi.
#Unutmayacağız
#Unutturmayacağız

BAŞKANIMIZ KEMAL KAZAN ÖĞLE YEMEĞİNDE PERSONELİMİZ İLE BİR ARAYA GELDİ

Başkanımız Kemal Kazan bu gün öğle yemeğinde belediyemiz personeli ile bir araya geldi. Birlik ve ...