Anasayfa / Genel / 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ PROGRAMI

15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ PROGRAMI

15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü Programına ilk olarak sat 21:30 da Atatürk Anıtı önünden Bolu Vali Yardımcısı Göynük Kaymakam Vekili Hakkı Loğoğlu,Belediye Başkanımız Kemal Kazan,İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Bayraktar ve Mümtaz Altınbaş,Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Demiröz,Belediye Başkan Yardımcımız Günay Can, Siyasi Parti ve STK temsilcileri,daire amirleri ve çok sayıda vatandaşımızın katımlıyla Milli Birlik Yürüyüşle başlanıldı. Milli Birlik Yürüyüşünün ardından Bayındırlılar evinde bulunan ilçemiz sakinlerinden Ülkü Bayındır tarafından yaptırılan Bayındırlılar Kütüphanesinin açılışı Bolu Vali Yardımcısı Göynük Kaymakam Vekili Hakkı Loğoğlu ve Başkanımız Kemal Kazan tarafından gerçekleştirildi. Açılışın ardından Demokrasi ve Milli Birlik Anma Günü kapsamında Gazi Süleyman Paşa Cami – 15 Temmuz Akşemseddin Meydanında gerçekleşen programına saygı duruşu istiklal Marşı, Kuranı Kerim tilaveti,15 Temmuz Sinevizyon gösterisi ve protokol konuşmalarıyla başlanıldı. Anma günü etkinliklerine Belediyemizin davetlisi olarak katılan Kişisel Gelişim ve Sosyal İletişim Uzmanı-Yazar ve Eğitimci Fatih Akbaba’nın , Şiir sunumu ve konuşması ile devam edilirken,akabinde Fatih Akbaba “İletişim Aileden Başlar” adlı kitabını imzalayıp, vatandaşlarımıza Belediyemizin hediyesi olarak ücretsiz olarak takdim etti.
Başkanımız Kemal Kazan’da günün anısına Anma Günü etkinliğinde Göynüklüler ile bir araya gelen Fatih Akbaba’ya İlçemizin sembolü olan zafer kulesi maketi ve tokalı örtü hediye etti. Sonrasında Başkanımız Kemal Kazan ve anma günü etkinliğine katılan vatandaşlarımız 15 Temmuz Anı Defterine duygu ve düşüncelerini aktardılar.
Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan ve Başbakanımız Binali Yıldırımın programlarına gerçekleşen canlı bağlantılar ve tüm camilerden okunan sela’nın ardından ilçemizde Demokrasi Nöbetine başlanıldı.
Program sonrasında tüm katılımcılara Belediyemiz tarafından çorba ikramı gerçekleştirildi
#UnutmadıkUnutmayacağız
#15TemmuzMilliBirlikYürüyüşü
#GöynükNöbette